Коди Фен Форум България
Exodus проблем при зареждане на библиотека - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html)
+--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html)
+--- Тема: Exodus проблем при зареждане на библиотека (/thread-1035.html)Exodus проблем при зареждане на библиотека - lidernet - 27-08-2019

Здравейте,от доста време ползвам Коди и съм доволен! С помощта на публикациите във форума се научих прилично да го ползвам ,за което съм много благодарен! От скоро ми се появи следния проблем с Exodus  и др.  добавки, като напр. Free BG/World Online Tv: При стартиране на добавката няма никакъв проблем. След, като стигна до секция да селектирам филми например по години и избера някоя , започва да зарежда много дълго време от порядъка на 4-5мин и повече, докато се покаже първата страница от дадената година и така с всяка следваща.Същото е когато избера Alfabass.....tv, докато покаже каналите изминава също дълъг период! Моля за помощ!!!!


RE: Exodus проблем при зареждане на библиотека - martinstz - 27-08-2019

(27-08-2019, 17:11)lidernet написа: Здравейте,от доста време ползвам Коди и съм доволен! С помощта на публикациите във форума се научих прилично да го ползвам ,за което съм много благодарен! От скоро ми се появи следния проблем с Exodus  и др.  добавки, като напр. Free BG/World Online Tv: При стартиране на добавката няма никакъв проблем. След, като стигна до секция да селектирам филми например по години и избера някоя , започва да зарежда много дълго време от порядъка на 4-5мин и повече, докато се покаже първата страница от дадената година и така с всяка следваща.Същото е когато избера Alfabass.....tv, докато покаже каналите изминава също дълъг период! Моля за помощ!!!!


Alfabass се зарежда бавно, защото добавката извършва много процедури, докато извлече и нареди каналите. Другата добавка, предполагам че също поради подобен проблем - за да обходи всички филми, да ги филтрира и да ги подреди, се изисква доста време.


RE: Exodus проблем при зареждане на библиотека - lidernet - 27-08-2019

Съгласен съм, но преди около 3 месеца зареждаше доста бързо и за това ме озадачава сегашното поведение на добавките ...!


RE: Exodus проблем при зареждане на библиотека - martinstz - 27-08-2019

(27-08-2019, 21:50)lidernet написа: Съгласен съм, но преди около 3 месеца зареждаше  доста бързо и за това ме озадачава сегашното поведение на добавките ...!


Alfabass винаги е зареждала бавно, колкото до Exodus, нея не я ползвам от както има Elementum, така че нямам наблюдение върху нея, само знам, че скоро беше спряла да работи, след което пуснаха 2 обновявания и нищо чудно там някъде да е разковничето.


RE: Exodus проблем при зареждане на библиотека - lidernet - 28-08-2019

Най-вероятно е така.....! Интересно е ,че и Placenta u Quazar 0се държат по същия начин , а Elementum e OK.....!