Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV BOX, статии, характеристики, ревюта
#34
(23-05-2018, 21:42)Валентин написа: Такаааааааааа, отново сме в играта.  В калдата форума един пич ми изпрати видео как се рестартира моето чудо и си го направих сам/ рестарта- връщане на първичните настройки/ До тук добре, но когато трябва да се направи нова папка и там да отиде списъка генериран за бг телевизии не разрешава създаването и. Опитвах какви ли не варианти, но не иска и това е. Сложих SD карта, но дали защото картата е скапана или поради друга причина но не се записва нищо върху нея. Добавката започва да генерира плей лист обаче не става нищо след това. Изгледах някакво клипче на един руснак и сложих неговия плей лист в интернет  и оооооооооооо----- чудо взе че тръгна . Тръгнаха няколко телевизии, жената ме похвали, има около 100 канала.  Но има проблем- не иска да инсталира фюжън- направих както трябва но като поискам да разархивирам от хранилище , не иска да направи нищо. От там не виждам другите хранилища за да ги активирам.  

Имах инсталиран КДплеър, а не коди. Махнах го този плеър, но преди с него мисля че гледах няколко филма/просто за проба/, имам някакъв друг плеър с който не мога да гледам видео, какво да направя. И иконата на този КД плеър стои и не се маха. Версията на коди е 17,6
Обяснил съм ти в по горните постове какво да направиш и къде да четеш и кои добавки да ползваш, ако не разбираш моят български машинопис не мога да ти помогна! Най вероятно ще трябва да приемеш че тези добавки не са за теб докато не им схванеш логиката. Тая СД карта не ти трябва за някакъв си плейлист 100кб.
Четене му е майката оттам идва и знанието Idea Няма смисъл в тема за плейлисти да пишеш за коди и булсат и подобни
Отговори


Съобщения в темата
RE: TV BOX, статии, характеристики, ревюта - от ByJohnie - 23-05-2018, 22:38

Отваряне на: