Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Помощ за Python Easy Html Parser - Elementum burst
#21
Това, че си го копирал от някъде не значи че не е грешно Smile

Виж сега и замунда и зелка имат ограничение от 10 торента за 10 минути. Ако си настроиш burst както ти казах да вади от всеки тракер само 2 макс 3 най-добри резултата, това прави поне 4-5 търсения в рамките на 10 мин, повече от достатъчно е за нормална употpеба.

За да се направи версия, която работи само чрез магнет линкове е необходимо следното:

1. Първо трябва да се направи проверка дали такива съществуват, защото иначе скриптът дава грешка и спира. Това което си направил ти се чупи в момента, в който попаднеш на торент без magnet връзка
2. След това трябва да се добави код, който да взима от настройките индивидуалния tracker key за всеки потребител (това е алтернатива на user/pass) и да го лепи зад магнет връзката, заедно с информация за съответния тракер (това ще е малко повече занимавка)
3. За замунда трябва да се модифицира кода на burst така че да обхожда индивидуални страници (не е сложно, защото го има като код), но да взема само magnet връзката (трябва пак да се променя основния код) и да лепи съответния тракер+key

Горните неща не са невъзможни, но изискват сериозно вмешателство в основния код, не знам дали авторът ще ги приеме само заради нашите 2 частни БГ тракера. Това значи някой да поддържа паралелна версия и да я обновява всеки път когато основната се промени ... изглежда за хора с повече свободно време. Също така имай предвид, че аз изобщо не съм програмист нито по образование нито по призвание, та тия неща не са ми като да ги правя насън. Предполагам някой професионалист може да го направи за 2 часа.
Иначе като имам време някой ден може да го видя за идеята, но не е приоритет, защото и сега си работи.
Отговори


Съобщения в темата
RE: Помощ за Python Easy Html Parser - Elementum burst - от barev - 10-07-2018, 13:41

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Lightbulb Python 3 Majide 0 2,846 12-10-2019, 23:05
Последна публикация: Majide
  Помощ за плъгин Мисия моят дом ByJohnie 6 8,448 01-12-2017, 23:21
Последна публикация: ByJohnie
  Разархивиране на RAR архиви в python Majide 7 12,884 20-06-2017, 20:50
Последна публикация: Majide

Отваряне на: