Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Телевизии 2017 година
#12
Рядко пъти оставам неразбрана и следствие от което безмълвна, но този път ви се получи от раз, b_ignatov и zdravkos. Комбинацията от двамата можете спокойно да я патентовате като "Средство за обезсловяване на момичета".
Не ми се коментира дори, но в интерес на истината и заради това, че още някой като нищо да мисли като вас, ще се постарая да ви отговоря.

b_ignatov, старите хора са го казали отдавна, да не се казва "Хоп", преди да се скочи ... или нещо от този сорт беше. Хубаво е преди да си повярва човек колко е прав, първо да помисли малко и да допусне едно здравословно съмнение, че може и да бърка. Това по повод кой къде живее, а по повод да гледа каквото иска и плащането сега отпочвам. Пак ще напиша, специално за неразбралите, че нямам проблем да си платя, за да гледам каквото искам! А точно обратното - имам проблем да си платя и да получа и това, което не искам. Дано се разбира добре "тънката" разлика.
Телевизията не е нито продукт, нито услуга, а нещо микснато между тях. Ще си позволя да сравня нещата с услуга, за да съм по-образна. Представете си отивате на фризьор, за да се пострижете? Сядате на стола и обяснявате какво искате, но ви заявяват, че не могат да ви пострижат само, защото и в името на клиента, те са направили специални пакети, които продават. И преди да ви пострижат трябва да ви измият косата, после да ви накъдрят, после да ви боядисат, после да ви извадят едни кичури, после да ви направят водна ондулация, после да ви обезцветят, да ви изправят косата, да ви направят сешоар, да ви коригират веждите, бакенбардите, да ви сложат тупе, после да ви сложат екстеншъни, да ви направят кок и още 186 процедури, сред които има и исканото от вас постригване. Цената е пакетна и толкова!
Ако сравним аналогично с продукт, представете си, че искате да си купите хляб. Само хляб. Но не може, защото той върви само в пакет с още 200 опаковки, които не можете да изхвърлите, а трябва да си ги пазите.
Последно относно това за плащането на ТВ и как нямало да го има ако не плащаме ние зрителите.
Ъ-ъ-ъ?! Кое?!
Нали не мислите, че таксите, които плащат телевизионните зрители отиват за телевизиите?! Но дори да мислите така, само ще ви кажа, че ако бяхте прав, то човечеството нямаше да има никакъв прогрес. Музикалният бизнез не биваше да го има, отдавна да са фалирали всички музиканти, защото мп3-те ги ощетяват здраво, при това тук наистина е така, а не както при ТВ. Същото важи за филмите - би трябвало не само да не се правят високобюджетни блокбъстери, а киното вече да си е стегнало багажа и да стои на някой терминал в очакване да се пренесе на друга планета. Между другото и за последно, се сещам за един интересен факт. Когато през 19-и век изобретили автомобила, хората смятали, че той е полезен и екологичен за градовете. Просто намалели конските миризми и мухи по улиците на големите градове. Wink
Та с две думи - еволюцията не търпи вакуум. Добре де - 3 думи и един предлог, за който брои.

На zdravkos ще му отговоря по-късно, ако не ми мине котка път. Wink


Съобщения в темата
Телевизии 2017 година - от Malina - 08-03-2017, 13:18
RE: Телевизии 2017 година - от Malina - 09-03-2017, 20:04

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Добавки за платени телевизии hotwheels 2 11,626 18-11-2019, 16:58
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: