Оценете темата:
  • 8 гласа - средно 4.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bscfusion (СПРЯНА)
Варианта, който аз избрах е 50 инча лед + Wetek Play. Всичко ми излезе 800лв. Телевизора не е известна марка, сканидавска е, но това няма значение. Wetek play можеш да го използваш под андроид + ТВ(какъвто тунер имаш) + Коди и си правиш ТВ-то абсолютния смарт, а другия вариант е някой имидж с Енигма2. Там е ТВ(какъвто тунер имаш) + Коди за клипове, филми, музика и сериали и за каквото го използваш.
Тук най-хубавото е Коди, разбира се. Чрез него можеш да гледаш и ТВ и филми и сериали. Можеш да заредиш директория от друг компютър в мрежата, от СД карта, от USB флашка, интернет телевизия и не на последно място плъгините. За сателита си имаш sharing, който с Енигма2 можеш да гледаш ТВ от цял свят срещу скромните 20 лв на месец. Разбира се, че зависи и какви чинии имаш Smile Най-интересното е, че този приемник вади доста по-добро качество на HD каналите от Булсатя. Сигнала е абсолютно същия само приемниците са различни, но разликата е голяма.
Естествено, че има и проблеми, няма как! Както спомена AlcatrazBG версията, която идва с wetek-a е по-стара и ще трябва да се маха и да се слага по-нова, за да върви конкретно Fusion TV. На мен така или иначе не ми върви на 2 лаптопа и се отказах, защото ме дразни много. Има други начини, макар качеството да не е най-доброто за Булсатя. До сега само това е проблема, който срещнах, но се кося много, защото има решение. Просто нямам нерви. Щом веднъж стана, значи пак ще стане.
Мога да пиша много. Не знам дали ще съм ти полезен, но ти препоръчвам този вариант. Един хубав, голям ЛЕД + wetek-a и правиш много-Смарт телевизора си. Имаш варианти. Коди по 2 възможни варианта- чрез Андроид и чрез Линукс. Аз още съм нов и ще разучавам, но досега съм много доволен.
Поздрави!

Съобщения в темата
Bscfusion (СПРЯНА) - от Matrata - 12-11-2015, 10:18
RE: Булсат адон идеи - от xbmcbg - 22-11-2015, 17:00
bscfusion - от forumadmins - 26-11-2015, 16:10

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) forumadmins 970 1,410,968 26-11-2024, 23:25
Последна публикация: rtk
  HBO Max (СПРЯНА) Majide 11 8,745 16-06-2024, 21:40
Последна публикация: Majide
Video AXN PLAYER (СПРЯНА) Majide 0 746 31-12-2023, 16:07