Общо взето няма какво да добавя, защото предложенията ми не са изпробвани, от мен. А и не ползвам фюжън пакета на Булсатком. Не знам също така върви ли на ARM и Android.
Тази кутийка М8S струва около 96 лв затова давам и следните предложения:
Тук вече може да поемат хората, които притежават подобни кутийки и да кажат вършат ли ти работа.
За телевизор аз бих гледал следното:
Тази кутийка М8S струва около 96 лв затова давам и следните предложения:
- Ако върви на OpenElec бих взел Raspberry Pi 2 за 82 лв (и ако нямаш тряба и захранване за 24 лв, кутийка ако искаш за 20 лв и от някъде един HDMI). Дистанционно второ няма да ползваш - ще включиш CEC на телевизора, и понеже Raspberry Pi-тата поддържат CEC ще се работи само с едно дистанционно.
- Ако настояваш за Android тогава виж предложенията на MINIX (99 лв пълен комплект) или на WETEK (от 213 лв пълен комплект).
Тук вече може да поемат хората, които притежават подобни кутийки и да кажат вършат ли ти работа.
За телевизор аз бих гледал следното:
- брой HDMI портове - 1 за кутийката и един поне да остане за нещо друго
- тунери - искаш ли да гледаш и ефирна (DVB-T), кабелна (DVB-C) и сателитна телевизия (DVB-S / DVB-S2)
- наличие на CEC функционалност (всеки производител я кръщава различно - поне бутоните за навигиране в менюто и контрол на възпроизвеждането трябва да функционират, независим от производителя на телевизора)
- цената