23-03-2017, 17:34
(23-03-2017, 16:02)harry_gg написа: Съгласен съм с теб с изключение на това дето добавката няма отношение към ПВР-а. Тя го рестартира, след като плейлистата се обнови, така че рестарт на Коди не би трябвало да е необходим.
Моите наблюдения са сходни:
1. При стартиране на Коди, ПВР-а зарежда съществуващата плейлиста (която може и да е изтекла).
2. След като ПВР-а се стартира напълно, автоматично се стартира добавката, която сваля нова плейлиста.
3. Добавката рестартира ПВР-а, и той зарежда новата плейлиста.
Така че не виждам нужда от втори рестарт. Така поне е при мен на Windows и Raspberry. Иначе на Андроид нещо се сгъбяса работата и не тръгва нито един канал, но тъй като не ползвам Андроид засега не ми е приоритет.
Благодаря за насоката. Сега видях, че не ми е сложена отметката на "Reload PVR after update" и явно това е била причината за непрезареждането на ПВР-а. Другото е, че ползвам "Fusion TV OLD", а не "Fork". Може и от това да е. Тествам на Windows и до сега все трябваше да рестартирам Коди, но ще го проверя утре и ще видя дали ще сработи с отметката. Ако не стане, ще пробвам с Fork-a. Може да е от самата добавка.