!!! ВАЖНО !!!

1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wetek Play /with Kodi pre-installed/
(09-12-2015, 01:08)ZZlatev написа: Как да подкарам wifi? Не ми дава да го използвам, но с кабела се стартира автоматично без проблем. Няма значение.  Ще го подкарам през кабела и после ще се мъча. Иначе, имам апликация в андроида за шеринга и си работи. Въпроса е как да подкарам wifi. Другия вариант е, който е наложителен всъщност чрез кабел за постоянноа връзка и по-добра.
Кой ще е този плъгин в коди, за да ми се рестартира постоянно? Даже вече не мога да го стартирам изобщо.  Само чрез clear cashe се оправя, а някой път даже не се оправя. Да го преинсталирам ли?
По-добре не е ли да преинсталирам целия wetek?Щом се е прецакало Коди, значи нещо има. Как да се оправи?
Log file няма ли?
Как да ти кажа кой плъгин не работи, или защо не можеш да пуснеш WiFi? Без лог файл или информация мога да хвърля само боб или да питаме някоя врачка.... Как да ти помогна без никаква конкретна информация?
WiFi - Adapterа ти включил ли си го изобщо от настройките на OpenELEC? Там трябва да го активират....
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Отговори

Съобщения в темата

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Настройки на Kodi G.Popov 3 3,139 11-02-2024, 12:28
Последна публикация: Majide
  Best Android/Kodi tv box under 100US? Daryl Dixon 3 6,075 11-12-2018, 10:20
Последна публикация: Topper
Information Kodi върху arm устройство с Android Majide 0 15,049 23-12-2015, 11:58
Последна публикация: Majide

Отваряне на: