(08-01-2017, 18:48)xbmcbg написа: Явно е голямо удоволствие да се гледа тази резолюция (360р) на 51 инчов телевизор и единственият проблем е липсата на лого
Не знам каква e резолюцията, гледа се добре... не го гледам отблизо и не се забелязва много колко лошо е качеството. Мога и без логогата, повече ми трябва да имам EPG.
Също така имам и "половин" проблем със звука! При смяна на каналите понякога звука изчезва, понякога може да е за 10 секунди, друг път за около минута. Проверил съм звуковите настройки - всичко е на макс! Този проблем ми е само на телевизора, на компютъра това е ОК. В ютуб намерих решение на проблема след включва и изключване на тв от контакта, но това не ме устройва, защото тв е на стената а контакта е зад него трудно достъпен.
(08-01-2017, 18:54)Alkatrazbg написа: Не ,че е голям кеф ама нали е на муфта а в България обичат шамар да е на муфта да е и за това хората масово гледат тази имитация на телевизия . Не е проблема в 10-20 лева за качествено IPTV , но е по-готино да гледаш размазана картина на телевизор за 2000 лева .
Изпусна още едно предположение! Тук в този район няма и не се предлага IPTV !