AlkatrazbgЗа да ти е таксата 10-20 лева и да имаш бройка за сметка на качество е това положението. Преди 2 години нямаше тия скенери и хакове дето ги има сега масово във всеки 3-ти форум Булсат свалиха качеството за да натрият носовете на всички дето пишат скриптове ( и аз в това число) и за да ограничат разходите си за трафик и тн. IPTV платформата я повериха на фирма с 5 пишман програмиста дето спичкаросаха един апп за андроид и едно апи да комуникира със сайта и боксчетата. За това и съпорта вдига рамене и се чудят вече какво да лъжат,защото си нямат и понятие какво са написали или какво ще напишат тия програмисти със 2 приложения в цялата си практика . Тази платформа ако струва повече от 100 000 лева аз ще хвана бяла мечка на жълтите павета . Със подобни дребни суми няма как да задоволят потребностите на повече от 10 000 абоната. Като гледам колко хора се вълнуват изобщо за техния Фюжън бокс си мисля ,че реалните им ползватели на услугата са не повече от 20 000 за целия свят . Булсатком никога не е била компания която мисли в перспектива и винаги са лъгали клиентите си със сроковете за услугите си. И другите ни сателитни оператори не са цвете за мирисане ама те поне от 5 услуги имат 3 читави за разлика от Булсатком.
....аз ще хвана бяла мечка на жълтите павета . E сега вече ме разсмя с тея бели мечки БСК и коди е умряла тема за мен, преди малко си платих на тиви.бг да видим какви изненади са ми приготвили, я инсталацията я нещо друго. И после ще пиша каква е картината и т.н..
(02-12-2016, 21:11)Di40 написа: AlkatrazbgЗа да ти е таксата 10-20 лева и да имаш бройка за сметка на качество е това положението. Преди 2 години нямаше тия скенери и хакове дето ги има сега масово във всеки 3-ти форум Булсат свалиха качеството за да натрият носовете на всички дето пишат скриптове ( и аз в това число) и за да ограничат разходите си за трафик и тн. IPTV платформата я повериха на фирма с 5 пишман програмиста дето спичкаросаха един апп за андроид и едно апи да комуникира със сайта и боксчетата. За това и съпорта вдига рамене и се чудят вече какво да лъжат,защото си нямат и понятие какво са написали или какво ще напишат тия програмисти със 2 приложения в цялата си практика . Тази платформа ако струва повече от 100 000 лева аз ще хвана бяла мечка на жълтите павета . Със подобни дребни суми няма как да задоволят потребностите на повече от 10 000 абоната. Като гледам колко хора се вълнуват изобщо за техния Фюжън бокс си мисля ,че реалните им ползватели на услугата са не повече от 20 000 за целия свят . Булсатком никога не е била компания която мисли в перспектива и винаги са лъгали клиентите си със сроковете за услугите си. И другите ни сателитни оператори не са цвете за мирисане ама те поне от 5 услуги имат 3 читави за разлика от Булсатком.
....аз ще хвана бяла мечка на жълтите павета . E сега вече ме разсмя с тея бели мечки БСК и коди е умряла тема за мен, преди малко си платих на тиви.бг да видим какви изненади са ми приготвили, я инсталацията я нещо друго. И после ще пиша каква е картината и т.н..