27-11-2015, 22:30
При мен не работи и то от както го преместихте от Video add-on в Programs. Преди си влизах и си пусках Fusion TV когато ми трябваше, но сега не става
Описаните стъпки горе в първия пост ги правя и дори изрових пътя към bulsat.m3u, който под Kodi 14.1 на raspberry pi2 e
Заредих го в PVR но си стои на "Loading channels from clients" и не зарежда, а като се пуска устройството ми изписва 194 канала заредени и Fusion TV си ги кешира без проблем, но така и не ми се активира "TV" опцията за да пусна каналите. Стои и си търси. И само да вметна при мен не намирам "bulsat.xml.gz", но EPG не ми е много важно.
Ако намерите решение ще се радвам да пишете.
Междувременно ще направя upgrade на Kodi, но ме съмнява, че е от него...
Описаните стъпки горе в първия пост ги правя и дори изрових пътя към bulsat.m3u, който под Kodi 14.1 на raspberry pi2 e
Код:
/storage/.kodi/userdata/addon_data/plugin.program.bscfusion/dat/
Заредих го в PVR но си стои на "Loading channels from clients" и не зарежда, а като се пуска устройството ми изписва 194 канала заредени и Fusion TV си ги кешира без проблем, но така и не ми се активира "TV" опцията за да пусна каналите. Стои и си търси. И само да вметна при мен не намирам "bulsat.xml.gz", но EPG не ми е много важно.
Ако намерите решение ще се радвам да пишете.
Междувременно ще направя upgrade на Kodi, но ме съмнява, че е от него...
Kodi 16.1 (т.е. myKodi 16.1) на QNAP
Kodi 16.1 на Windows 10
Kodi 16.1 на Windows 10