Англия може да имат 4-5000 безплатни ТВ канала - (UK Turk, TV UK аддонс и други).
това с хилядите е по данни от форум, аз най много съм си пускал 746 безплатни канала но пак е доволно.
ама тук в България - няма безплатен обяд е па и ние сме бели ора брееее
--- опс ще кажете то ония там не са вече бели и затова имат
- малко off - като бях там един бял не видях в центъра на Лондон - е имаше си ама рядко гледката бяла руса под ръка с афро си е стандарт.
Просто сме егоисти ние българите и това е - признавам си и аз съм, но се стремя да не бъда.
Гледайте руснаците какво правят за безплатните неща и нека не се чудим защо отиват напред и ни изкупуват (ами остават им пари за важните неща - затова, а не си ги дават за телевизия например).
Това вече не е за тази тема но понеже го споменах за да бъда полезен ето едно туториалче
UK Turk Install
Този който обяснява прилича на англичанин.
Има и други клипчета в Youtube
ДРУГИ
малко обаче говорят от типа "Жената болен децата и той" ама стават.
това с хилядите е по данни от форум, аз най много съм си пускал 746 безплатни канала но пак е доволно.
ама тук в България - няма безплатен обяд е па и ние сме бели ора брееее
--- опс ще кажете то ония там не са вече бели и затова имат
- малко off - като бях там един бял не видях в центъра на Лондон - е имаше си ама рядко гледката бяла руса под ръка с афро си е стандарт.
Просто сме егоисти ние българите и това е - признавам си и аз съм, но се стремя да не бъда.
Гледайте руснаците какво правят за безплатните неща и нека не се чудим защо отиват напред и ни изкупуват (ами остават им пари за важните неща - затова, а не си ги дават за телевизия например).
Това вече не е за тази тема но понеже го споменах за да бъда полезен ето едно туториалче
UK Turk Install
Този който обяснява прилича на англичанин.
Има и други клипчета в Youtube
ДРУГИ
малко обаче говорят от типа "Жената болен децата и той" ама стават.