23-10-2016, 22:44
Уди аз съм написал във съответната секция как да гледате Булсатком и на други у-ва. Сега обясних и как да си върнете старата версия и как да я накарате да не се обновява. Кой ме е направил модератор и аз не знам и не съм се молил на никой за подобни виртуални титли. Акаунти аз не трия защото няма причини да го правя. Защо трябва да харесвам или не харесвам даден софтуер та да съм модератор във форум ? На какъв език и по-какъв начин да напиша ,че това е моето вътрешно IP на моя рутер ? Толкова ли ти е трудно да се сетиш ,че ни те знам ти имаш ли рутер или нямаш рутер а и с какво IP e той ? Като имаш много свободно време си преправи 700+ реда сам със текстов редактор и си сложи каквото IP искаш. PHP сървъра си е сървър и на какво ще плейнете линковете си е ваш избор. Дали ще е на едно VLC,SMPlayer,бокс,сателитен приемник и тн . няма значение. Постарали сме се да ви дадем 100% готови работещи решения ,ама не сме в състояние на всеки един да обърнем персонално внимание защото той или тя нямат необходимите знания и умения.
P.S
Продавам зеленчуци в събота на пазара Уди. : Да беше видял първо какви са линковете в листата и да беше прочел темата на Majide за Гледане на Bulsat IPTV през всякакъв плейър в дома ви преди да питаш. Добавката е написана от човек ,който не е поел ангажимент да ни дава подробна информация защо е преправил това и онова ,а и не е длъжен да го прави. Старите хора са казали,че "На харизан кон зъбите не се гледат" та и ние не може да имаме претенции към нещо за което не сме положили 1 секунда усилие.
P.S
Продавам зеленчуци в събота на пазара Уди. : Да беше видял първо какви са линковете в листата и да беше прочел темата на Majide за Гледане на Bulsat IPTV през всякакъв плейър в дома ви преди да питаш. Добавката е написана от човек ,който не е поел ангажимент да ни дава подробна информация защо е преправил това и онова ,а и не е длъжен да го прави. Старите хора са казали,че "На харизан кон зъбите не се гледат" та и ние не може да имаме претенции към нещо за което не сме положили 1 секунда усилие.