30-07-2016, 23:20
Благодаря за отговора , колега .......................... Казваш по- конкретен въпрос............... ОК ................. ............ Ето два такива : 1. Влизам в muvibg.com / filmisub.com с идеята да видя как ми вървят филмите и да гледам нещо след доставката днес..... И да кажем влизам в директория или както се води "ТОП 100 ФИЛМИ" .... половината филми ми тръгват ....... а другата половина ми дава някакво съобщение , че ми липсват някакви добавки и да съм проверял в "журнала" ?!?! Какъв , според теб , е проблема ?!?! Как да намеря кои са липсващите приставки или настройки ? Какъв е този "журнал" ? ........... И 2-ри конкретен въпрос , ако позволиш : Половината ми спортни канали от другото инсталирано приложение - "sport live" или нещо подобно - НЕ тръгват......... Това също ли зависи от някакви настройки и добавки или от нещо друго ?!?! .................... В този вид технологии съм лузър и си го признавам ............ без бой............ ............. Ще се радвам много , ако можеш да ми помогнеш , колега .....................