(12-06-2016, 20:39)ZZlatev написа: Те са го ограничили от към кодек. Даже и тяхен интернет да използваш не помага. За Коди и Андроид, ще е по-сложно да се измисли.
Има ли някой, който използва OpenELEC, за да каже кво е положението с кодека там.
Че нали точно на Pi3 ползвам Openelec. Всъщност вече е fork-а Libreelec. Ма те не се различават съществено. На HD каналите пропуска кадри и започва да разминава звук и образ.
(12-06-2016, 20:40)Alkatrazbg написа: natrov Коди няма никакви проблеми със Windows 10 и щом аз със ей тоя котор гледам каналите ми е чудно ти какво си инсталирал на мишките очите та ти крашва .
Пример за конфигурация
G3920 2.9GHZ 2M BOX LGA1151
ASROCK H110M-DVS/D3 LGA1151
4G DDR4 2133 ADATA
Докато беше на Windows 7, всичко работеше безупречно. Като направих ъпгрейда до 10-ка и се е*а майката. Като превключа на BNT1 HD, bTV HD и BNT HD и Kodi-то се скапва. Още отпреди ъпгрейда до Windows 10, имах виртуална машина с Windows 10 и в нея Kodi работеше доста добре. Сега работи по-лошо, но поне не крашва, както това извън виртуалната машина.
Pi3 изглежда като добър заместител на HTPC. С един NAS, Kodi и един 23 инчов монитор, имам почти всичко което ми е нужно. Не съм кой знае какъв телеманиак и гледам много малко телевизия. Повече използвам системата за филми, но все пак от време на време гледам и телевизия.
В момента по bTV "Дяволът носи Прада" върви много добре на Libreelec, без проблеми и без разминаване на звук и образ, но Kodi на Windows 10 отново гръмна.