Считано от края на месец Април 2025г. няма да предоставям повече услугата "Bulgarian EPG Project".
С това съобщение ви давам едномесечно предизвестие!
От доста време, никой от моето семейство не гледа телевизия, но до сега аз продължавах да си я плащам в пакетната услуга. Текущия ми оператор, закрива услугата за кабелна телевизия за сметка на IPTV. Нямам намерение при подписването на новия договор да се абонирам за ТВ услуга с още по-ниско качество от сегашното, предвид, че така или иначе у нас, никой не я гледа! По тази причина, вече няма да генерирам и публикувам разписание за целия спектър канали в нашата страна. Ще си направя компактна плейлиста с няколкото свободни канала и ще си отваряме само тях - колкото за фонов шум на телевизорите.
Софтуерът, който използвам до момента (WebGrab++) от няколко години е платен. За хората, които си го плащат ви давам свободен достъп до наличните ми site.ini файлове с които достъпвах разписанието на каналите, които имат уеб сайт. Някои канали нямат сайт или пък не публикуват в него своето разписание - при каквито случаи използвах операторско разписание от ТВ доставчиците. Можете да използвате .ini файловете (ако работят за вас) без ограничения - те не са кодирани. За останалите потребители, които не искат да настройват сами WebGrab++ предлагам като алтернативни доставчици: Mega EPG и Rytec. Можете да превключите към тях.
Неусетно минаха 10 години от стартирането на този проект! Но, както казват мъдрите хора: "Дори вечността не трае вечно!"

![[Изображение: notrobosmall.jpg]](https://i.ibb.co/jz6pqnw/notrobosmall.jpg)