03-10-2024, 21:36
(03-10-2024, 18:01)Majide написа: Питахте за старото поколение IPTV, отпреди b•box апп. Услугата се казваше Bulsat Fusion - респективно апликацията беше ей тази "BulsatcomTV" с червенобялото лого.
През аповете и през браузър ще можете да гледате за ограничено време, докато преподпишат всички пациенти клиенти към Вивакомските услуги за телевизия и тогава ще закрият и последните услуги на Булсат (наскоро им спряха телефонията).
Да, за този апп питах, предположих, че е алтернативата на коди и че няма да презарежда каналите през 30 мин или 60.
Но, не съм много сигурен, че разбрах какво точно имате в предвид, с това и какво общо имат Виваком.
След като минат изцяло, ще може да се гледа по-дълго време на аповете и онлайн? Или ще изчезне тотално гледането онлайн?
(03-10-2024, 18:01)Majide написа: Като си сменяте телевизора с нов модел, не купувайте най-евтиния 60" модел, ами си вземете един с Google TV операционна система и ще можете да си инсталирате в него каквото ви душа иска
Аз не ползвам телевизори и затова ми трябва нещо малко и удобно, пък и аз няма с какво толкова да го товаря, че да грее и прочие, не губя време пред "телевизора", един-два мача на седмица толкова.
На кратно въпросът ми е да заменя моят бокс, с fire stick-a и дали техният стар апп е по-добър от Кодито в смисъл, да не зарежда каналите на 30/60 минутки.
За официалният пък ми е интересно, ако не презарежда каналите както Коди, дали не може да се хакне или просто вземе информацията как работи и прочие, дълга и широка работа.
Не съм информиран, какво се случва след като вече са закупени Булсат, какво предстои на потребителите, аз съм доволен от тях като ИПТВ телевизия в БГ(родителите ми гледат) и интернет, с който почти две години са на тях и не са имали проблеми. Ползват ббокс, аз се възползвам от телевизията онлайн с Коди.
Благодаря за отговорът.
Живота е като терена или ставаш силен, блокираш, сваляш и целяваш или се отказваш, падаш и си заминаваш!
beBoss™