04-05-2024, 18:55
(04-05-2024, 18:37)martinstz написа:след всяка промяна в настройките на добавката (add UA) я стартирам наново да направи нов m3u файл и restart на коди, нали?(04-05-2024, 17:41)Desay написа: здравейте, каквото и да променям в настройките на PVR и FusionTVAndroid немога да гледам запис (Catchup) с коректно време... пример искам да гледам предаване в което е било в 12часа каквото и да променям в настройките ми play-в запис от 15-16-13 но не и в избраното от мен време 12
libreelec 12@rpi3
настроиките ми:
очевидно греша нещо, но немога да разбера какво?
Виж дали са изпълнени тези стъпки: https://kodibg.org/forum/thread-339-post...l#pid22079
След това можеш да изключиш опцията Add UA to stream в настройките на добавката.
В настройките на PVR-а, за да могат да се гледат записи, трябва да е активирана опцията Enable catchup в секцията Catchup. Пак там, на Catchup correction при текущото часово време му задаваш 3 часа разлика (зимата се променя на 2) и пак там по-отдолу, ако искаш да се превърта в реално време, трябва да е активирана опцията Play from EPG in Live TV mode (using timeshift).
С тези настройки нямам проблеми да гледам на запис.