15-02-2024, 16:30
(15-02-2024, 14:59)martinstz написа:(15-02-2024, 12:55)Yopen написа:(15-02-2024, 11:54)martinstz написа:(15-02-2024, 04:55)Yopen написа: Всъщност предният ми пост не решава напълно проблема. Вчера си правих отново тестове и установих, че само някои субтитри се изтеглят и зареждат без archive support. По голямата част дават грешка при изтегляне/зареждане. Но все пак поне вече не ми се прецаква връзката със споделената папка/устройство. Ако авторът на адона може да даде някаква алтернатива на archive support , може би ще се реши проблема
Няма никаква връзка между добавката и споделените папки. Аз също ползвам споделени папки и нямам проблеми. Не знам, как свързвате споделените папки към Коди, но тук съм направил тема по въпроса с указание, как аз ги свързвам: https://kodibg.org/forum/thread-1529-pos...l#pid21359
Може да е от полза.
Благодаря за бързият отговор. Прегледах указанието и да, аз я споделям папката по същият начин. То аз и не знам друг метод. Факт обаче е , че archive support ми прецаква връзката със споделената папка. Тествах по метода на изключване. Не е необходимо даже да инсталирам bulgarian subs. Достатъчно е само да инсталирам archive support от официалното репозитори на Коди и веднага ми се прецаква връзката. Без него всичко си върви нормално, просто не се теглят и зареждат по-голяма част от субтитрите. Мога да кача видео материал за да се убедиш лично. Беше голяма борба докато установя че е archive support . Първо си мислех, че е нещо от win11 че доскоро бях с win10 и го нямах тоя проблем. Като се убедих, че не е от там се прехвърлих да гоня проблем в рутъра. Оказа се че и от там не е.След това преинсталирах Коди над 20 пъти докато засека кое точно прецаква smb-то. Ползвам bulgarian sub от много отдавна и с течение на времето съм нямал съществени проблеми с нея, докато не се сблъсках с последният. Докато се ровех из нета се натъкнах на същите проблеми и при други хора със smb протокола и endless loading. Никой не знаеше на какво се дължи това. Общото при всичките беше win11/smb/Коди -проблем от ноември/декември 23г. За мен е на 1000% явно ,кой компонент ми скапва smb-то. Нормално би било да пиша в официалният форум на Коди за проблема. Но аз пет пари не давам за archive support. За мен в случая ценна е добавката bulgarian sub , която бих искал да мога да ползвам безпроблемно пък било то с archive support или каквото и да е друго. Затова и писах тук.
За съжаление няма друга добавка (или поне аз не знам), която да може читаво да разархивира файловете за субтитири. В интерес на истината, при мен файловият ми сървър се явява 4TB диск, вързан директно към рутера, а не е на Windows-ка машина и може би за това нямам проблеми със споделените папки.
Освен да се следи развитието на темата по международните форуми!
Все пак е полезно инфото, за което благодаря!
Ето и клипче на проблема:
https://youtu.be/2OIJrHs4iec
Eto