11-09-2023, 19:06
(11-09-2023, 15:53)Topper написа: Аз не намирам сайт, в който да не е основен параметър FPS (това са май всичките с български субтитри, вкл. opensubtitles.com )
Не искам да споря, ти правиш адона - ти решаваш, който не му харесва, да си направи свой.
Писах добавки, а не сайтове В сайтовете можеш да поместиш колкото и каквато си искаш информация. В добавка за субтитри, където това, което се вижда е лимитирано, е важно да се виждат основни и най-полезни данни. За мен релийзите са много по-насочващи от фреймрейта. А покажи ми, като си пускаш филм през Коди за гледане, къде масовият потребител вижда фреймрейта, че тази информация да му помага при избор на субтитри?
А както се вижда и от твоите снимки, FPS не може да бъде почти никакъв критерий за избор на субтитри, тъй като той за почти всички релийзи е един и същ, а това в никакъв случай не значи, че всичките субтитри стават за който и да е релийз. За това на всички качени субтитри се добавя за кой релийз са, защото той е най-определящ при избора на субтитри.