04-05-2023, 15:58
(03-05-2023, 21:17)Петрови написа: Вчера не бе ок. Един сериал половината ден. Незнам какво сте правили, но сега ми изглежда добре. Сайта който съм дал е точно. Мисля, че сега цялот ЕПГ е достоверно.
В сайта на TVN е посочено единствено времето на започване на предаванията, но не и времето им на приключване. За генериране на EPG са необходими и двете времена. В случаи като този, за време на приключване се приема времето на започване на следващото предаване и принципно всичко е наред ... за масовите 24-часови канали. TVN започва излъчването си за деня в 12:00 на обяд. И когато се индексира последното предаване за календарния ден (например филм започваш в 22:30ч.), за време на приключване се приема първото предаване от следващия календарен ден: в случая в 12:00ч. на обяд и се получава филм започващ в 22:30 да приключва в 12:00ч., което естествено е невъзможно (и за най-дългите индийски филми), но това е положението. Така функционира софтуера ни за обхождане на сайтовете, който генерира EPG файла с всички събрани метаданни.
![[Изображение: notrobosmall.jpg]](https://i.ibb.co/jz6pqnw/notrobosmall.jpg)