05-04-2016, 15:57
(05-04-2016, 00:44)Alkatrazbg написа: Ако 4 ядрен бокс със 2ГБ е слаб не знам на какво викате силен андроид бокс . Накрая ще излезе ,че андроид боксовете са си слаби по дефолт ...
Точно това мисля в интерес на истината. Самата дистрибуция е лошо измислена и страда от множество недостатъци, сред които:
- Java - от нея по-голяма ламя няма
- Memory Leak-ове, ако от доста време не сте рестартирали устройството и RAMта се пълни ли, пълни...
- Утечки в потреблението на енергия от батериите (при мобилните у-ва, които са на батерии). За толкова години, не успяха качествено да регулират енергопотреблението и да показват реално, кой APP, колко е ползвал (ток, памет и процесор)
- Нередовни/неофициални ъпдейти - не решавате вие искате ли актуализации, защото най-вероятно нямате следващи такива; поддръжката е не-повече от две години за ъпдейти на андроид устройствата.
Това че е Open Source си е супер, това че е Линукс дистрибуция е още по-добре, обаче някакси ми наподобява повече Windows и с всеки изминал ден дразни все повече
Андроид бокс бих си купил, само ако позволява префлашване/преинсталиране с истински Линукс от рода на OpenElec.
И понеже темата е за приставката за Булсат Фюжън, спирам да спамя извън темата.
Андроид бокс бих си купил, само ако позволява префлашване/преинсталиране с истински Линукс от рода на OpenElec.
И понеже темата е за приставката за Булсат Фюжън, спирам да спамя извън темата.