22-01-2022, 12:01
(22-01-2022, 01:59)monday_night_messiah написа: Здравейте на всички. Нов съм във форума и имам проблем с добавката за HBO GO на андроид тв бокса си. Моделът на бокса е TX3 Pro, обновил съм Kodi до версия 19.3 Matrix. Инсталирах добавката 2.7.8-matrix и направих настройките по описаните начини. Избирам си оператора, вкарвам си регистрацията. Съдържанието на HBO си ми излиза, но който и филм да пусна, в момента, в който тръгне, картината просто замръзва и до там. Някакви идеи? Може би нещо някаква настройка още трябва да пипна или....?Едно от трите неща трябва да се оправи:
- Inputstream Adaptive (имаш го вграден в Коди 19), пренастрой го на фабричните му параметри (ако си ги променял). Може евентуално през него да си ограничиш максималната резолюция на видеата на 1080p или 720p по твое желание;
- Google Widevine - по принцип добавките, които го изискват си го инсталират сами. В твоя пост не стана ясно, Коди вътре в Андроида ли си инсталирал или през отделна дистрибуция (някакъв *ELEC примерно)? Ако е в Андроид, то Widevine дори изобщо не се използва, а се използва вградената функционалност за DRM на самия Андроид. Пробвай на самия бокс, дали други приложения (изискващи DRM) работят нормално: Amazon Prime, Netlix... и т.н. Намират се и тестови стриймове защитени с DRM из интернет. Опитай да подадеш един такъв на плейъра и виж как ще се държи;
- Хардуерното декодиране: при някои устройства, операционни системи или формати, офлоудинга създава проблеми и се наблюдават повече негативи, отколкото позитиви. Опитай да го изключиш временно от настройките в Коди и наблюдавай каква е промяната.