13-12-2021, 16:03
(12-12-2021, 21:32)imanev написа: Явно не е станало ясно. Устройството което си купих има 256 ГБ хард и идеята ми беше това да стане споделен хард
Най вероятно става дума за "Мега мощният" от "специалната селекция" на MXQ PRO, със най новият Андроид 11,1 ..... на невероятната цена 79.90лв
Този който е със "невероятните" 16GB RAM памет, и със "впечатляващите" 256GB Flash .
Направило ми е впечатление, че обяви в които присъстват думичките "СУПЕР" , "МЕГА" и "ПРОМО" винаги има нещо гнило .
Но явно ти не си проучил добре нещата и си се подвел инстинктивно на доволно ниската цена.
ARM Cortex-A7 архитектурата е стара, и максималното количество РАМ памет което се подържа от нея е 2GB.
Флаш паметта няма какво да я коментирам и сам можеш да се убедиш, че не е толкова колкото си мислиш.
Достатъчно е да опиташ да запълниш малка част от тези 256GB.
Aко ти успееш да прехвърлиш повече от 20GB във хранилището на бокса, лично ще ти се извиня.
При добри обстоятелства и ако си "късметлия" устройството ти ще е със 2GB RAM памет и 16GB Flash /от които 12GB свободни/
Всичко това го пиша не за да те упреквам или да се правя на много компетентен, а за да предпазя и други като теб.
P.S. Ако някой от Админите реши, че написаното от мен е подвеждащо и не на място, да изтрие поста ми.