19-04-2021, 22:31
(19-04-2021, 21:13)batelcho написа:WebGrab ,отдавна вече е платена услуга,кое точно не разбрахте?Безплатен обяд няма.(19-04-2021, 18:54)Majide написа:Това напълно оправда очакванията ми за процеса, благодаря за това че го споделяш!Налага се dump-ване EPG-то на водещите български телекоми и .... След приключване генерирането на XMLTV файла, той се обхожда от специализирани скриптове за попълване логата на каналите, фиксиране на метатаговете за епизоди на сериалите и жанрове ... Използваните скриптове са комбинация от BIN/BASH, Python2, PHP и JS.
Цитат:Да, кажем, че ги споделя, както изискват от продукта: криптирани.......
ако трябва да платите "по 5 евро на 15" от тях, къде ще ви излезе сметката...
Това не го очаквах, опорочава идеята ми за помощ и допълнения поне на тези сайтове за които може. Доколкото разбирам, ако ги споделиш некриптирани лицензът ти най вероятно ще бъде отнет.![]()
Нямаше да има нужда да се плащат всичките, но уви ...
Цитат: Намерете ми някой, който разбира от синтаксиса им и ще разчитам на него, като имам проблеми, за да помага. Предложена помощ не отказвам, стига да е адекватна.
Ето сега вече, ако има желаещи и знаещи хора знаят изискванията, аз със сигурност не ставам, въпреки че познанията ми не са малко, но не са и на ниво с което да мога да реагирам бързо дори да имам времето, което нямам напоследък. Но понякога почват да ме сърбят ръцете и мозъка
и искам да права разни промени и подобрения.
Още веднъж благодаря, че сподели процеса на генериране с нас - доста яко 'звучи', надявам се че и на другите съфорумници ще им хареса..... дажяе заслужава да бъде постнат на първата страница