23-12-2020, 01:41
(23-12-2020, 00:19)vsetabrat написа:(23-12-2020, 00:00)martinstz написа: Не ме разбра. Булсат единствено ги интересува, дали не им се заобикаля защитата за брой у-ва. Какво значение има дали ще гледаш на 4 Андроид ТВ или на 4 Коди? Все един и същ трафик правиш. Не се притеснявай за тях А и колко човека, които ползват тази добавка, мислиш че влизат във форума и ще разберат, че при опция Андроид ще гледат с по-добро качество? Толкова са малко, че по никакъв начин няма да повлияе това на трафика. Дали ще гледат през Коди или през приложението на Булсат - все трафик правиш и все с едно и също качество гледаш.
Значението е в това, че за да гледаш на 4 Андроид ТВ трябва да ги имаш а за да гледаш 4 кодита не са ти необходими защото може да гледаш от телефон, таблет, PC . Качеството на стрийма на android != android tv. Точно за това намалиха качеството преди години за samsung tv защото се натоварваше от коди и започна да насича.
Мисля да приключвам дискусията. По никакъв начин няма да се натоварят Булсат. Та всичките им Fusion приемници са IPTV и предават със същото качество. Освен това, вече Андроид ТВ под път и над път. Да не говорим и че почти всички читави ТВ боксове са с Андроид ТВ и да се притесняваш, че около 100-тина човека ще гледат през Коди и това ще натовари Булсат, мисля че няма основание.