31-08-2020, 22:19
(31-08-2020, 21:23)TUISTERa написа: ...миналата седмица няколко пъти теглих през понеделника архива и колкото и пъти да го разархивирам вътре все файла беше съботния. Не съм гледал тази седмица как е...
Може да си случил на проблемен mirror, който не е бил обновен за един-два дни. Mirror-ите които използваме са на чужди сървъри и cloud услуги... Понякога се случва да не успеем да се свържем с тях и въпреки, че някои канали обновяваме локално (без скрейпване на сайтовете им), случва се регенерираното при нас EPG да не успее да бъде upload-нато до сървърите по съответните протоколи за свързаност. Същото е и при останалите доставчици на EPG. Напомням, че предлагаме синхронизиране до ваша директория на EPG архива, без тя да бъде публично достъпна за други потребители (а само за uploading server-a ни). По този начин пропускате две звена във веригата: load balancer-a и download server-a, защото ние ще "качим" файла директно във вашето устройство - за подробности, прочетете първия пост на темата с указанията за платформата.
П.С: Предвид, че във архива разписанието е за 7 дни (принципно), това че един-два дни аз или вие сме останали без интернет и не е осъществено обновяване, не е чак толкова фатално.
П.С: Предвид, че във архива разписанието е за 7 дни (принципно), това че един-два дни аз или вие сме останали без интернет и не е осъществено обновяване, не е чак толкова фатално.