22-04-2020, 22:57
(22-04-2020, 22:05)MxMxx написа: shte te citiram shtoto vijdam che ti haresva. Purvo ne e citirane a v saita e napisano OTGOVOR koito praviq kum choveka koit oe otgovoril. Mersi za kirilizatora. Ako ne ti se otgovariq, ili ne ti haresva otgovora mi, mojesh da vzemesh i da go propusnesh, nikoi ne te kara da otgovariqsh. Struvamise che popitah prekaleno kulturno za pomosht, i ne se darja kato s parcal s nikoi, za razlika ot teb. Ako jelaesh da pomognesh, pomogni, ako ne jelaesh, propusni posta/otgovora.
Kakto kazah, ot skoro rabotiq s kodi, i ne sum mn na qsno kakvo i kak, za tova popitah, i da i s loga nz kak da se spraviq, zashtoto nikoga ne sum go pravil. A za aktualizaciite, da i za teh neznam, zashto ? zashtoto ne slediq tazi tema kato teb moje bi, takache kakto kazah, ako jelaesh da pomognesh ti blagodariq predvaritelno, ako ne, podmini ili pone proqvi ovajenie za chovek koito moli za pomosht.
Тъй като не разбрах, с каква ОС си, тук има за всичките: https://kodi.wiki/view/Log_file/Easy#Copy_and_Paste
Щракаш на Expand вдясно и ще се отворят.