30-01-2019, 13:00
(30-01-2019, 12:22)nza187 написа: Марти..с риск,да не досаждам..но забелязах,че NBA TV,не работи..И моля те,да направиш нещо,ако можеш,а ти можеш?,да гледаме мачовете..За сега само от ESPN,от твоята добавка..Дават ги по американските АBC,TNT,NBC..и LeaguePassNBA..но за жалост,в никоя добавка,не ги намирам с 720 качество и да работят гладко..Благодаря?Поздрави?
Честно да ти кажа, нямам намерение всеки ден да обновявам стриймове на телевизии, поради което и не го правя. Няма стабилни стриймове за тези телевизии. NBA TV съм го направил да взима стрийма от сайт за телевизии и ако там не работи и тук няма да работи. Нали не си представяш, че мога да отделям време да се ровя из нета да търся работещи стриймове за телевизии? Със същия успех и ти можеш да търсиш
Виж в новата секция Cricfree TV. Там има стриймове към всичките тези телевизии. Понякога работят - понякога не! Повече от това не мисля да правя. Аз си плащам за да гледам телевизии. Тези добавки ги правя/поддържам повече за разтоварване.