NBA - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html) +--- Тема: NBA (/thread-841.html) Страници:
1
2
|
NBA - nza187 - 28-12-2018 Здравейте...Моля някой да сподели,през коя добавка,е най-добре да се гледа NBA..Да не буферира и качеството,да е 720..Благодаря RE: NBA - martinstz - 28-12-2018 (28-12-2018, 11:33)nza187 написа: Здравейте...Моля някой да сподели,през коя добавка,е най-добре да се гледа NBA..Да не буферира и качеството,да е 720..Благодаря В добавката Free BG/World Online TV, в секцията Sports TV има NBA TV, както и ESPN-ите, и други американски телевизии. Ако не работи, пиши ми. Както и други канали от тази секция ако не работят, ми пишете, защото не гледам от там каналите и не мога да ги следя, ако прекъснат, а като ми пишете, ще реагирам своевременно RE: NBA - nza187 - 02-01-2019 За много години..Живи&Здрави! Прегледах гореизброените канали..и останових следните неща:NBA HD ,работи около 30сек.и ме изхвърля..ESPN нещо,е доста размазано..и един от линковете,показва някво демо ESPN,който въртят стари неща.. Предлагам,ако може да се качат американските ABC и TNT ,както и NBC sports,(за всеки щат,си има канал),Там дават мачовете Благодаря..желая успешна година на всички RE: NBA - martinstz - 02-01-2019 (02-01-2019, 17:38)nza187 написа: За много години..Живи&Здрави! NBA - HD качество, не ме изхвърля: ESPN - ако това е размазано... сори, но на 4K няма стрийм Колкото до предложенията за канали - никакви проблеми! Дайте стриймове и ще ги кача Стриймче - каналче - аз ги слагам в добавката RE: NBA - nza187 - 02-01-2019 Супер..вярно е..сега го пробвам и е супер..явно онази вечер,нещо не е било ок..А точно зс този ESPN,казвах,че дават едно и също..втория стрийм е наживо..Иначе всичко е многооо добре..Благодарности..Давай в същия дух..Само нагоре&напред RE: NBA - nza187 - 22-01-2019 Привет Мартини,беше помолил,ако забележим нещо,да не работи,както трябва,да пишем..NBA TV,вместо нея,се появява,някъкъв арабски bein Имам и една молба..понеже съм лаик..и не съм много в час..Попаднах на следната добавка..ghost IPTV.. в нея има уникална секция USA SPORT LEAGUE PASS,качеството на стриймовете,е невероятно..НО проблемът,е че каналите работят 20-30сек.и те изхвърля..не всеки път,може би от сървара да е,не зная&не разбирам..За това молбата ми е,ако имаш време&желание,да хвърлиш,едно око..и ако намериш решение,да го споделиш..а най-добре ще е,ако може,да добавиш въпросните канали от USA SPORT LEGUE PASS, в твоята спортна секция..Поздрави&Благодаря? RE: NBA - martinstz - 22-01-2019 (22-01-2019, 11:07)nza187 написа: Привет Мартини,беше помолил,ако забележим нещо,да не работи,както трябва,да пишем..NBA TV,вместо нея,се появява,някъкъв арабски bein Оправил съм стриймовете. За другото му хвърлих един поглед. Взима данни от източника на TVTAP приложението за Андроид. За сега не смятам да се задълбочавам с него, тъй като щом в тази добавка те изхвърля, то и аз да направя нещо пак ще е така, тъй като ще трябва да минавам по същия път, по който и те и накрая ще имам същите стриймове, до които достигат и те. RE: NBA - nza187 - 22-01-2019 Ок..Благодаря..А все пак,би ли ме посъветвал,къде мога,да гледам NBA league pass,и каналите които са в usa sports league pass,на Ghost IPTV..Свалих TVTAP,но там не откривам,тези канали..Още веднъж благодаря,за страхотната ти работа RE: NBA - nza187 - 23-01-2019 Опаа?Извинявам се..но може би проблема е в моя телевизор..NBA TV,ми работи 20-30сек.и ме изхвърля..Марти моля,за съвет..f4m testеra ли е,хардуерно ускорение..Ако има няква хватка,може и да се оправи и да нямам проблем и с usa sport league pass,която споменах,по-горе..Благодаря&Извинявам се RE: NBA - martinstz - 24-01-2019 (23-01-2019, 21:49)nza187 написа: Опаа?Извинявам се..но може би проблема е в моя телевизор..NBA TV,ми работи 20-30сек.и ме изхвърля..Марти моля,за съвет..f4m testеra ли е,хардуерно ускорение..Ако има няква хватка,може и да се оправи и да нямам проблем и с usa sport league pass,която споменах,по-горе..Благодаря&Извинявам се Мисля, че намерих кардинално решение за NBA TV, но е със SD качество. Толкова от мен! |