22-01-2019, 13:57
(22-01-2019, 11:07)nza187 написа: Привет Мартини,беше помолил,ако забележим нещо,да не работи,както трябва,да пишем..NBA TV,вместо нея,се появява,някъкъв арабски bein
Имам и една молба..понеже съм лаик..и не съм много в час..Попаднах на следната добавка..ghost IPTV.. в нея има уникална секция USA SPORT LEAGUE PASS,качеството на стриймовете,е невероятно..НО проблемът,е че каналите работят 20-30сек.и те изхвърля..не всеки път,може би от сървара да е,не зная&не разбирам..За това молбата ми е,ако имаш време&желание,да хвърлиш,едно око..и ако намериш решение,да го споделиш..а най-добре ще е,ако може,да добавиш въпросните канали от USA SPORT LEGUE PASS, в твоята спортна секция..Поздрави&Благодаря?
Оправил съм стриймовете. За другото му хвърлих един поглед. Взима данни от източника на TVTAP приложението за Андроид. За сега не смятам да се задълбочавам с него, тъй като щом в тази добавка те изхвърля, то и аз да направя нещо пак ще е така, тъй като ще трябва да минавам по същия път, по който и те и накрая ще имам същите стриймове, до които достигат и те.