18-12-2018, 01:59
(17-12-2018, 22:42)sapiora написа: Не знам какво да ви кажа. Направих чиста инсталация на цялото Kodi 18 RC3 и пак имам същите проблеми с Elementum Burst и Elementum:Явно нещо не правиш както трябва.
- избирам свободни provider-и от Public trackers на Elementum Burst: RARBG, 1337, YTS и др. и като тръгна да зареждам филм или сериал ми излиза, че тези provider-и Timed Out и не ми изкарва филми или сериали;
- като отида на настройките на Elementum Burst при Public trackers нямам проблем да scroll-вам из тях, но при Private Trackers като scroll-вам надолу стигам само до tfile.me, като scroll-вам нагоре стигам (отдолу нагоре) до XtremeZone;
- в същите настройки на Elementum Burst - Private tracker като избера Zamunda успявам да си вкарам потребителското име и паролата, но като избера Zelka ме пита дали наистина иска да върна фабричните настройки на Private trackers.
Давай пак наново ,пробвай с Elementum.burstBG аз инсталирам нея и нямам никакви проблеми./това от добавка тип програми/
След това добавки тип видео Elementum,Zamunda Magnet, Zelka Magnet
Следвай стъпките и ще се справиш, ако ли не утре след 18 ч влез във Коди групата във Фейса и на месинджъра ще ти обясня