05-07-2018, 11:11
nikolay, разбирам желанието ти да живееш в един наистина свободен от следене и други неща свят. Аз също имам такива мечти, но в днешната действителност, те клонят повече към утопия. Хубаво е човек да е предпазлив, но не бива да се изпада в крайности. Лесно можеш да се ориентираш "кои са замесените лица" по това, в чии addon-и е поставен въпросният код. Също като теб предпочитам да не се използват такива методи за събиране на статистическа и дебъг информация и затова моите приставки използват минимален брой зависимости, излишни допълнителни библиотеки и разни такива "утечки". Позволявам си единствено да събирам относителния брой изтегляния на EPG файла в съответния проект, за да може екипа да осигури достатъчен брой сървъри, способни "да захранят" потребителите на PVR IPTV Simple Client. Който не желае да попада в статистическите извадки, може да използва директния линк към load-balancer-a за разписанието: http://epg.kodibg.org/dl.php. По темата, според мен няма защо толкова да се безпокоиш в случая.