06-02-2018, 10:25
(06-02-2018, 03:32)Alkatrazbg написа: Коди и разни други моди не могат да ви заобиколят рестрикциите на ниво API за брой на кънекциите. Нормално е за 1 брой приемник да имате 1 кънекция на IPTV и една на OTT услугата на сайта. Ако аз да речем пусна 1 канал и задам кънекциите към тоя канал да са 5 да речем вие как ще пуснете 6 кънекции ? Сървъра веднага ще ви резне защото вече ви е взел мак адреса на у-то и е направил проверката вие на какъв план сте във билинг системата им. Потребителя X си е платил 15.80 за 1 приемник и колкото и да се напъва тоя потребител няма как да гледа пакета на Диема Спорт и този на Фюжан защото не му е в плана па ако ще да си е качил който си иска емулатор и която си иска добавка и версия на Коди. Това са елементарни работи и ви се чудя що изобщо спорите за тях . Като Коди заобикаля рестрикциите защо не мога да гледам аааааааа ?
ВХОД ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ
Нямате активни услуги в момента
Код на съобщението 206
Ми много ясно защо Защото не е платено
50 на 50 си прав
Наистина не можеш да гледаш канали, за които не си платил, но през Коди можеш да пуснеш добавката на много повече у-ва, отколкото плащаш и да гледаш каналите, за които си платил, без да те отрежат от Булсат, докато през техните приложения - не можеш. Аз лично съм тествал, при 4 приемника, които заплащам, да пусна на всички приемници и като се опитам да пусна приложението на Булсат ми казва, че използвам всичките си у-ва и не ме допуска, но през Коди пускам на още 5 у-ва и си работи, та излиза, че съм платил за 4, а чрез Коди гледах на 9. Та по някакъв начин заявките, които идват от Коди не ги контролират от Булсат, което си е дупка в тяхната система. Аз нямам против, даже бих предпочел, да ползвам техните приложения, но там явно още не са обвързали напълно пакетите, за които плащам, защото ми няма Диемите, а през Коди ги има. Когато направят през приложенията им да гледам всички канали, за които заплащам, а не каквото те си решат, тогава ще спра да ползвам Коди за гледане на Булсат, когато съм на път. Дотогава - Коди ми е решението