31-01-2018, 00:22
(31-01-2018, 00:08)shantros написа: Марто грешиш, пълният пакет на тиви.бг е поне троен спрямо fusion, a HD каналите са също в пъти повече. Възможностите на fusion box са много лимитирани спрямо MAG box.
Може и да греша. Гледам по сайта им, какво предлагат, а там не е много. Колко са общо каналите? Имат ли Спорт+ (че гледам Испанското там)? Колко се доплаща за допълнителен приемник (аз съм с 3 допълнителни)?
Вярно е, че боксовете на Булсат са лимитирани, но за това, за което се използват, си вършат работата :

Само да бяха с по-добър WiFi и щях да съм доволен от тях

(31-01-2018, 00:20)ByJohnie написа:(31-01-2018, 00:08)shantros написа: Марто грешиш, пълният пакет на тиви.бг е поне троен спрямо fusion, a HD каналите са също в пъти повече. Възможностите на fusion box са много лимитирани спрямо MAG box.
Ти грешиш за fusion box, само за протокола да ти кажа че използва stb същото което и маг. Просто операторът е избрал да си има марка и щампа и собсвен софтуер! Преброй колко ХД канала има в по горният ми пост от приложението?
HD каналите на Булсат, особено ако си плащаш 5лв за Fusion пакета, са доста. В сравнение с другите големи оператори качеството на телевизиите при Булсат е на доста по-добро ниво.