Оценете темата:
  • 8 гласа - средно 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА)
Wink 
Здравейте гурута Smile трябвало е да изчакам известно време, защото бях платил същия ден и на булсатския бокс бяха тръгнали спортните канали, преполагах, че всичко е готово, но явно е трябвало да почакам още. Иначе и на андроид устройството и на 12 инчовото лаптопче върви перфектно добавката, смуче малко нет и не тормози със ресурси. Перфектно за нуждите ми Smile поздравявам Ви и не би трябвало да е изоставена темата, защото се ползва предполагам и от други хора с цел различна от "основно гледане на тв". Айде със здраве
Linux is the Kernel. The whole system is GNU/Linux.....
Отговори
(22-10-2017, 16:30)troqneca написа: Здравейте гурута Smile трябвало е да изчакам известно време, защото бях платил същия ден и на булсатския бокс бяха тръгнали спортните канали, преполагах, че всичко е готово, но явно е трябвало да почакам още. Иначе и на андроид устройството и на 12 инчовото лаптопче върви перфектно добавката, смуче малко нет и не тормози със ресурси. Перфектно за нуждите ми Smile поздравявам Ви и не би трябвало да е изоставена темата, защото се ползва предполагам и от други хора с цел различна от "основно гледане на тв". Айде със здраве

Води се "изоставена", защото реално никой от създателите ѝ не се занимава вече с нея. Да се радваме, че засега работи, че ако от Булсат променят нещо, не се знае дали ползвателите ѝ ще успеем да я преправим Smile  За сега само козметични промени са правени по нея.
П.П. Радвам се, че всичко е тръгнало при теб. Само да спомена, че когато се ползва добавката през мобилен интернет, програмите на НОВА груп не се появяват. Та да се знае, че през мобилен интернет няма да могат да се гледат и Диемите. Wink
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
Група знам че не е тук темата обаче ексодус май има някакъв проблем и не стриимва има добавка за филми2к ако някой има отговор ще съм му благодарен и ако има видео към отговора ще е супер
Отговори
(22-10-2017, 21:01)peter4ek написа: Група знам че не е тук темата обаче ексодус май има някакъв проблем и не стриимва има добавка за филми2к ако някой има отговор ще съм му благодарен и ако има видео към отговора ще е супер

Честно да ти кажа, не разбрах много от това, което си написал, но конкретно за Ексодус и двете версии, от репото в подписа ми, работят, поне за филмите, които пробвам да гледам. Останалото, което си написал, за съжаление не го разбрах!
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
peter4ek от както си се регистрирал акаш във всяка тема за проблемите си. Моля те, спазвай някаква мярка. Не може във всяка тема да пишеш нещо, което изобщо не е свързано с нея. Хем знаеш, че не е тук мястото, но го правиш.
Отговори
А за това с диемите и мобилния интернет знаете ли как са го постигнали от оператора (предполагам, че орязват всички адреси от isp-тата)...всмисъл има ли някакво решение различно от vpn и др. подобни. Хайде лека нощ на всички Smile
Linux is the Kernel. The whole system is GNU/Linux.....
Отговори
(12-02-2017, 16:36)irvinewelsh написа: Здравейте на всички пишещи в форума.
Първо мнение след прочетени няколко теми във форума.
За съжаление не успях да осмисля цялата информация и имам следните въпроси към вас.

Успешно подкарах каналите на Булсат през форк добавката с IPTV simple клиент.
Направи ми впечатлени обаче другата добавка, която не създава m3u файл и работи с tvheadend.
Започнах с опити да я подкарам каналите по този начин но засега без успех - става дума за raspberry pi 3 b с XBIAN операционна система. Инсталирах бекенд и форенд приложенията, и очаквах по някакъв начин фюжън адона да свърши работата оттам насетне, но явно нещо не съм осмислил. Въпросите ми тук са следните:
- Каква функция изпълнява адона.
- Има ли разлика в качеството на приемане при двата начина (добавката работеща със simple IPTV и тази работеща с tv headend).
- Има ли разлика в броя на приеманите канали.
- Ако си доплатя за т.нар. Fusion пакет в Булсат ще има ли разлика в качеството на приемане - съответно при единия и другия начин на приемане.
- Може ли проблемите да са свързани с стара версия на request аддона - тъй като прочетох че за Linux дистрибуциите не може да е проблем, но въпреки това инсталирах по стара версия.

Предполагам част от въпросите са задавани неколкократно, за което се извинявам.

Имам намерение да пробвам този XBIAN. Как е в момента положението с Kodi на нея? Проблеми има ли?
Отговори
А защо не DietPI, доста повече се работи по нея:
https://www.cnx-software.com/2015/12/18/...pi-boards/
http://dietpi.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=5#p5

PS: Имай предвид, че е базиран на Debian, не на Ubuntu.
Отговори
(23-10-2017, 12:52)Topper написа: А защо не DietPI, доста повече се работи по нея:
https://www.cnx-software.com/2015/12/18/...pi-boards/
http://dietpi.com/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=5#p5

PS: Имай предвид, че е базиран на Debian, не на Ubuntu.

XBIAN също е на база Дебиан.
Отговори
Казвам го, защото аз нямах успех с пускането на BSC адона и TVH на Debian. Докато на Ubuntu LTS се оказа доста безпроблемно, за съжаление.
DeitPI е върху Armbian, предполагам и XBIAN също, но DietPI има поддръжка на мнооого хардуер, както и готови инсталции (+conf) за доста софтуер.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  plugin.service.bscfusion - версия "Q" olymp 142 205,530 14-08-2020, 23:45
Последна публикация: Topper
  plugin.video.bscfusion xbmcbg 16 32,131 26-06-2017, 18:48
Последна публикация: taraponty
  plugin.service.bscfusion - версия "Р" pepo 235 377,868 01-04-2017, 23:28
Последна публикация: ZZlatev
  Bscfusion (СПРЯНА) Matrata 1,058 1,676,613 18-01-2017, 17:35
Последна публикация: thedeamon
  offtopic - plugin.service.bscfusion - версия "Р" xbmcbg 15 24,130 31-10-2016, 16:16
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: