Публикации: 72
Теми: 1
Член от: Nov 2016
Защо на версия 17 тръгва винаги след второто стартиране.
Публикации: 5
Теми: 0
Член от: Dec 2016
10-03-2017, 15:59
(Последна редакция: Преди 10-03-2017, 16:00 от malion.)
И аз го имам този проблем, но започна още при Джарвис и сега си продължава. След стартиране на Коди и съответно на PVR клиента и fusion плъгина, трябва или да го затворя и стартирам отново или да рестартирам само PVR клиента за да мога да пускам каналите. Иначе всичко изглежда ок, логата и справочника са заредени, но просто никой канал не тръгва като го избера. Това се случва и на Андроид ТВ, и на Windows 10 pc.
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
Най-последната версия ли ползвате? Пусни дебъг лог на добавката, рестартирай Коди за да се получи проблема и дайте да видим.
Публикации: 22
Теми: 1
Член от: Feb 2016
11-03-2017, 03:38
(Последна редакция: Преди 11-03-2017, 11:47 от wwwcomivo.)
Здравейте "форумци", от доста време нямах възможността да следя какво става във форума но най-накрая успях да прочета постовете.Някъде прочетох че през мобилния нет не може да се гледа NOVA,и Спортните Диеми а само през WI-FI,но аз този проблем съм си го решил доста отдавна и затова искам да го сподля с вас.Истината е че трябва да прекарате IP-то което ви предоставя самият мобилен оператор през друг сървар.За тази цел аз ползвам приложението VPN Master. Надявам се че съм ви бил полезен.
В този лог няма дебъг лог от добавката.
1. Пусни и дебъг лог.
2. Стартирай добавката.
3. Стартирай някой канал.
4. Ако не работи стартирай я пак.
Тогава дай лог.
Хм, пак не виждам лог от самата добавка - само от Коди и ПВР-а, но нищо от добавката ... явно че дори и да включиш Дебъг в нейните настройките - нищо не се логва.
Получава ли се проблема ако настройките на добавката и махнеш опцията за чистене на ТВ и ЕПГ датата?
Между другото днес на телефона си инсталирах последната версия на добавката 1.2.2 (свалена от гитхъб) и си тръгна от първия път допълнително стартиране...