Публикации: 809
Теми: 39
Член от: Oct 2015
Повечето от ини-тата тук са за сайтове, липсващи в цитирания от теб линк, защото аз предпочитам да правя ини-та за сайтове на телевизии, където смятам програмата е най-точна.
Тези които се дублират са напълно различен вариант (написани от нула), например vivacom.bg.ini от сайта на WebGrab не работи, докато този тук работи.
Възможно е да има проблеми с ини файловете - никой не гарантира, че ще работят 24х7. Оправям ги когато имам време.
Обаче в повечето случаи проблемите са миниатюрни и всеки с малко познания по WebGrab трябва да може да ги преодолее. Ако искаш да работиш с WebGrab, трябва да можеш да си оправяш ини-тата. Иначе стоиш и чакаш някой да ги оправи, и тогава мрънкането не е препоръчително.
Някой да има идея кой е сайта на Дискавъри Ченъл от който може да се сграби българската им програмата ?
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Принципно всички чуждоезични ЕПГ се изготвят от
Global Translations канала е наличен при тях, но в момента не съм свободен да се разровя в сайта им по-подробно.
ПП тези са доста комерсиални и нищо не дават на аванта
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Здравей Хари!
Искам да рапортувам,че при мен ini-то на Мтел ми генерира ЕПГ с един ден напред.Като отворя сайта и видя справочника за следващия ден,той съвпада с това което ми е генерирано за предишния ден.
Лек и успешен ден.
Публикации: 374
Теми: 17
Член от: Nov 2015
Привет harry_gg.
Да има при теб проблем с генерирането на ЕПГ от dnevnik.bg последните 3-4 дни?
Публикации: 1,374
Теми: 61
Потвърждавам! При мен също има проблем с каналите от Dnevnik.