Публикации: 525
Теми: 11
Член от: Nov 2015
Златев сайта който си дал е за събиране на кинти . Там се обявява някаква сума за стартиране на проект и ако се събере проекта може и да тръгне. Така,че това което е на снимките като платки е в стадия на мечтите и очакванията а не реален продукт наличен за продажба.
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Да, аз за тва го давам. Изглежда ми интересно.
Публикации: 1,435
Теми: 49
24-01-2017, 18:58
(Последна редакция: Преди 24-01-2017, 19:11 от xbmcbg.)
Радвам се да прочета, че си локализирал проблема.
Опитай сега да махнеш логотата на каналите които според мен само товарят паметта на машината и си генерирай ново ЕПГ с минимална информация (епг-то не е необходимо да изглежда като списание, името на предаването е напълно достатъчно според мен). Твърде вероятно е след това разчистване да се окаже, че не е необходимо да пазаруваш допълнителен хардуер.
ПП сетих се, че при теб и външният HDD беше без външно захранване елиминирай го и тествай с USB флашка.
Хм, да, съгласен съм за логотата. Ще ги премахна, така или иначе не са най-важното нещо .
EPG-то не ми е проблем. Информацията, която съдържа е името на предаването, кога започва и свършва, тва е. Него няма да го пипам. Сложил съм 5-6 ini-та, но не вярвам от тва да е проблема. Ще опитам с програмата на Harry да генерирам по-бързо EPG, да го качвам на някакъв хостинг и от там го взима TVH.
Сега се сетих, че преди няколко дена, докато си гледам телевизия реших да сложа "Ало,Ало!" сериала на външният HDD, който е закачен на Wetek-a и канала, който гледах започна да насича по същият начин, който насичат например Fox Life и Crime HD. Ще пробвам да го извадя и ще пиша.
Мерси, xbmc :>
Външният HDD за такива устройства трябва да изглежда
така
24-01-2017, 20:02
(Последна редакция: Преди 24-01-2017, 20:02 от ZZlatev.)
Моят не изглежда така, тва със сигурност.
Ще пробвам тази вечер без него дали ще насичат.
А принципно как мога да го докарам моя HDD в тва състояние?
На английски се казва "3,5 inch USB 2.0 SATA External HDD HD Hard Drive Enclosure Case Box Cover" и струва 6-15 $