Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Тази разлика се получава поради зарибяващо (прИмоционално) временно добавяне на канали от Булсат.
Единственият канал за който плащаш на Булсат, но няма да го получиш на нито едно устройство различно от оригиналните им декодери това е " Animal Planet ", за този канал това е световна практика която ако бъде нарушена от тях, те ще загубят правата за неговото разпространение.
Въпросният канал, а и другите от групата на "Discovery" имат два варианта
Американски - логото е в дясната страна на екрана
Европейски - логото е в лявата страна на екрана (Европейската версия на тези канали се излъчва с около 6-12 месеца закъснение спрямо оригинала)
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Благодаря за отговора. Явно аз не съм задал въпроса правилно, но ме интересува как става всичко това през самото Kodi? И аз намирам URL на стрийма за даден канал от самата генерирана плейлиста отворена с текстов редактор. След това на VLC виждам инфото за кодека. Въпроса е че за всеки канал ми показва H264 а не H265. Съмнявам се, че информацията на VLC не е вярна, защото някой от каналите просто ми прескачат все едно са изядени кадри, което идва от кодирането с H265.Именно за това исках да попитам дали има инфо за кодека на даден стрийм от самото Kodi.
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
При мен на OSMC и Самсунг ТВ се появява при натискане на бутона за контекстното меню по време на възпроизвеждане, но на други ТВ/ОС не е така...
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
@Majide Благодаря за инфото с бутона "O".
Точно това нещо търсех, но на нито един канал не ми пише че е кодиран с H265. Чудя се от къде започна да идва това "изяждане" на кадри при HD каналите?
Публикации: 4
Теми: 0
Член от: May 2016
Някой задълбавал ли е защо на коди 17 стриимовете се отварят само ако е избрано PC.
И всъщност има ли голяма разлика освен няколкото променливи в адреса когато е PC или Samsung да речем? Някой ако е в течение с разработката на simple iptv има ли някакви промени в последната версия които биха могли да са свързани с това, че не се отварят стриимовете?