Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EON PVR клиент
(30-09-2024, 11:22)strilon написа: обаче моя пр. е че телевизора на който искам да инсталирам няма настройки на приложенита и немога да задам на коди да вижда файловете от usb,по дефолт е само докато използвам проложението трябва да се смени на винаги

Пробва ли да прехвърлиш zip файла от флашката в директория Dawnload на телевизора, и от там да си я вземе Коди ?
Отговори
Както споменах тв-то е орязан андроид няма Settings,ако имаше щях да се оправя инсталирал съм на няколко бокса в къщи с по стара версия и ъпдейт до последна,иначе не зарежда каналите.

(24-02-2025, 21:50)smoofY11 написа: Ето всички релийзи - https://github.com/nirvana-7777/pvr.eon/releases Можеш да си правиш зипове, урл, на флашки, да инсталираш директно от телефон и т.н.

В github не виждам url за конкретната добавка може ли да посочиш линк,да опитам да инсталирам през мрежата,аз добавките зиповете ги имам незнам дали няма някакви изисквания къде се качва да може да тръгне инстал,а това с телефона ми е интересно ако споделите!

Извинявм се че ви натоварвам с глупости най лесно е да му лепна един бокс но искам да го подкарам така,или поне да се помъча.Поздрави!
Отговори
Е качи си го на някой облак и му напиши адреса...Какво означава "орязан" андроид?! Звучи ми като да се къпеш без вода...
Отговори
Нещо не се получава,изписва ми че няма връзка с url адреса,може би аз бъркам някъде,качих в няколко облака зипа.
Отговори

Отваряне на: