Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Accidic, ако прочетеш внимателно написаното в ПЪРВИЯТ пост от тази тема и го изпълниш на 100% със сигурност, ще се случи великденско чудо и ПВРа ще се появи от нищото.
Не се ремонтира нещо което е здраво, но ако решиш да преинсталираш можеш и да подмениш Андроид с Openelec (за този бокс има разработен неофициален вариант, който лично съм тествал и според мен работи по-добре с него) линка ще намериш в някой от предишните ми постове в тази тема.
Успех
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
В ОпенЕлек също ги няма пре-инсталирани ПВР-ите, но могат да се инсталират от Коди репото.
Хари, на този бокс той неможе да инсталира директно оригинален ОпенЕлек защото ще го брикне. На сайта който му посочих има разработен неофициален който е разработен за този модел, като във файла е добевено и КОДИ 15.2 (последната стабилна версия)
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
Да знам че не може, идеята ми беше че е напълно нормално ПВР адоните да не са предварително инсталирани и да трябва да си ги добавищ сам.
Публикации: 10
Теми: 0
Член от: Feb 2016
Здравата забива помагайте, а има толкова хубави програми!!!
Публикации: 525
Теми: 11
Слави много Ви моля когато питате за нещо да описвате малко повече за проблема си. Нито знаем какво забива нито ви знаем интернета със какви параметри е нито пък ни е известно в коя точка на земното кълбо се намирате. На какво у-во ви забива и тн. То се помага но на конкретни проблеми а не на общи приказки.
И малко да се отклоня от темата със една задачка-закачка за факирите на php. Бихте ли помислили за начин при който ако се добават или премахват канали от листата на Булсат ,да е възмоно да се генерират линкове освен по ID и по - поне още един параметър? Във момента както съм направил нещата при промяна на броя на каналите ми заминават на кино статичните линкове.
Не съм разглеждал аддона, но можеш да изтеглиш ЕПГ-то на Majide и да го декомприсираш след това да го добавиш там.
Публикации: 853
Теми: 10
Член от: Jan 2016
Да, благодаря за съвета, но направих така и излезе само списък с каналите. От там нататък нито програмите, нито мога да включа на някой канал... За това помолих за съдействие.
Публикации: 3
Теми: 0
Член от: Jan 2016
Коя е последната стабилна версия на Kodi за ATV4, с която добавката Bscfusion работи?
Без да се информирам предварително инсталирах Kodi 17.0, хранилището се инсталира, добавката се инсталира перфектно, но телевизията не тръгна.