Публикации: 16
Теми: 0
Член от: Mar 2016
Здравей. Порта не работи.
07-04-2016, 12:59
(Последна редакция: Преди 07-04-2016, 13:03 от Ramsezsh.)
Динамично ми е IPто.
Възможно е булсат да филтлират всичко от този доставчик. В офиса им бяха наясно, че неработят приложенията на булсатв мрежата им, но според тях проблема е в булсат.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Кликни (линка е премахнат след успешен експеримент) и кажи какво виждаш.
На бял екран две картинки на футболист. Едната жълта, а другата сива.
Това означава, че не си филтриран до облака на Булшит в който се съхраняват спортните им канали.
Много странно, изпрати им писменно запитване до техническият отдел за разрешаване на проблема, но в него не споменавай коди, а пролижението за РС или ги извикай да ти инсталират техен бокс (ако не отстранят проблема според мен не трябва да им плащаш нищо).
Публикации: 79
Теми: 5
Член от: Dec 2015
Кое му е странното филтрират му определени портове към мрежата на булсат. Т'ва, че има пинг нищо не значи.
Ramsezsh, погледнах твоят ISP и видях, че предлага много по-добра и по-евтина IPTV от Булсат, но ти явно имаш своите аргументи за да предпочиташ Булсат.
На тяхно място и аз бих ги филтрирал, ситоацията е сходна с тази да ти дойде на гости някой непознат който на дори не е поканен и той да започне да пуши миризливите си цигари в твоят дом без да попита дали може. Бизнеса има и етични измерения, които явно Булшит не желае да спазва, а предпочита да се прави на бургаска батка като не ви предоставя тунел или друго техническо решение за да ги гледате без проблеми в и чуждите мрежи.
ПП Ще бъде полезно за всички ако се отвори нова тема в полезни връзки в която да се направи списък на всички ISP в България и извън нея които филтрират Булшит.
Viasat History има български субтитри (натисни F1 "червеният бутон" и ще видиш, че има български, английски и румънски)