Публикации: 67
Теми: 0
Член от: Nov 2015
harry, ами аз си пазя exe файла от предишният инстал на 14.2 версията, преди се инсталирваше без проблем Fusion Tv но сега просто не иска от същият файл, пробвах после и на 14.0 и 14.1 и пак така,дава ми несъвместимс или повредена добавка и да се обърна кам разработчика, сега съм на 15.2 с инстала нямаше проблем но малко ми тежи на бокса тази версия, та проблема не е е apk файла ми, не помня от къде го свалих но нямах проблеми с него, някой ако инсталирва тази версия на андроид бокс нека каже дали има проблеми с Fusion Tv oт бг добавката.
Публикации: 525
Теми: 11
Тези файлове и да ги качим не ти вършат никаква работа. Генерират се за конкретен потребител и дори да ти дадем работещи ти няма да може да ги гледаш.Когато си поставиш във добавката валидната регистрация и направиш необходимите настройки тя сама ще ти ги генерира.Архива bulsat.xml.gz ще се генерира само ако си премахнал отметката да сваля EPG-то на колегите от форума.
Публикации: 17
Член от: Jan 2016
02-04-2016, 21:53
(Последна редакция: Преди 02-04-2016, 21:53 от xbmc.)
От вчера програмите на bTV липсват, някой друг има ли този проблем?
Публикации: 67
Ами пробвах с 3 различни версии, на двете изобщо не се появи Fusion TV в програми на добавката да го инсталирам, а третия път излезна но не ми даваше инстал, останалите неща за инсталирване от добавката си работеха, ами изключил съм бг добавката и засега нямам проблеми, но версията 15.2 е стабилна но на моменти ми тежи на бокса и доста пъти ме запъва някъде и ме изхвърля от Коди, при 14.2 версията почти нямах проблеми, еми ще се кара сега така пък ако мнго ме изхвърля от Коди ще ползвам IPTV плеъра за програмите, също така съм забелязал с тази версия 15.2 като гледам по продължително време на Коди някоя програма вурви си без проблеми но не мога да я спра програмата,все едно е забила яко програмата, няма спиране, само рестарт на бокса помага.
Публикации: 2,025
Теми: 130
Член от: Oct 2015
Ясно, значи ТВ бокса ви е слабичък. Ако е под андроид, опитайте да му деинсталирате всички програмки, които сте склонни да махнете или принципно Kodi ги дублира като функционалности. Така ще се освободят ресурси (памет и процесор), което би помогнало да се намали "лагването" и блокажите.