Публикации: 7
Теми: 0
Член от: Jun 2020
20-06-2020, 19:05
(Последна редакция: Преди 21-06-2020, 12:25 от tacho69.)
Здравейте нов съм в тази сфера. Имам следния проблем: като гледам филми или телевизия през коди звука е ужасен, едно бумтене едни шумове докато няма звук като пиратски филм от едно време. На същото устройство приложенията от андроид работят добре .Какво да променя в настройките,за да имам хубав звук. Устройството е T95Z Plus 3/32. Версията на коди е 17.6 криптон
Здравейте. След преинсталация на коди проблема със звука е отстранен. Но изникна нов проблем. По принцип за телевизия ползвах ТВ ГОО, но виваком спряха приложението и го заместват с ЕОН. При опит да вляза с имейл и парола ми изписва , че устройството е модифицирано. Бокса е T95Z plus 3/32 бихте ли споделили как да се справя с проблема. Благодаря предварително.
Благодаря за бързия отговор . След работа ще пробвам, версията на андроид ми е 7.1.1
Благодаря още веднъж,тръгна от раз. Сега трябва да разуча как работи. Почерпката от мен.
Публикации: 58
Теми: 2
Член от: Mar 2021
Здравейте. Аз има странен проблем с X96max plus и приложенията на EON и HBO Go. Инсталират се нормално приложенията и се активирват, но когато искам да си пусна филм или предаване ми дава, че не е достъпно в тази мрежа. В същата мрежа имам един Mecool KD1, при него си работи нормално и няма проблеми.
Имали версии които да са подходящи за X96max plus?
13-10-2021, 11:48
(Последна редакция: Преди 13-10-2021, 12:25 от tacho69.)
Аз съм го забранил заради коди, по едно време всяка седмица триех 19ката и качвах 18.9. Най интересното е че хем е забранено и пак надграждаше до 19, но засега всичко е наред. Ако ЕОН се надгради нали ще мога да деинсталирам и пак старата версия. Или тогава мисията ще е невъзможна. Аз съм от Пловдив за обмяна на опит винаги мога да почерпя.