Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Имам проблем с фюжъна през Коди. Гледам даден канал 720p без да насича, но като го сменя след 1-2 часа все канал след него започва да буфирира през 5 секунди за по 1 секунда. Тва се е случвало и в 02:00ч вечер.
Публикации: 789
Теми: 39
А имам подобен проблем със сериалите от Exodus.
На третия епизод почва да бози.
Някой път има и съобщение, че кеша е препълнен. Да не би и при теб да е нещо подобно?
Като ми остане повече време ще го го разръчкам този проблем...
Публикации: 131
Теми: 6
Член от: Feb 2016
И при мен започва да насича след известно време.
Публикации: 67
Теми: 0
Член от: Nov 2015
Днес преинсталирах Коди на андроид бокса защото много взе да се крашва като цакам на нещо или гледам,нищо не съм барал по настройките но се крашва, ползвах 14.2 Helix, та не знам на какво се дължи но Fusion TV не иска да ми се инсталира нито на тази версия, нито 14.0, нито на 14.1, другите неща които са в добавката се инсталирват, минах на 15.1, после пробвах и на 15.2 и няма проблеми, Fusion TV се инсталирва, защо е така кат преди можеше и на 14 Helix версиите, те са по леки за андроид бокса ми и нямам проблеми със Коди, сега съм на 15.2 версията,добра е но я усещам да тежи на бокса, на моменти ако запъне нещо като пускам ме изхвърля от Коди и го стартирам наново, ако може оправете добавката от която се инсталирва Fusion TV да работи на Helix версиите, не вярвам да е само на мене така, правих чист инстал.
Когато пробваш да я инсталираш на 14 дава ли ти някаква грешка и откъде сваляш апк-то за версия 14?
Публикации: 16
Теми: 0
Член от: Mar 2016
Здравейте.
Ползвам KODI 14.2 на бокса и 15.2 на лаптопа.
Доскоро вървеше перфектно. От около седмица обаче не работи. След дълто търсене открих, че проблема ми е в интернет доставчика. За тест пуснах инернет и на бокса и на лаптопа от телефона. И чудо - всичко работи нормално. Сега обаче трябва за де поскарам малко с доставчика ми, който очевидно филтрира връзката към сървърите на булсат.
Въпроса ми е, някой може ли да каже IP или линк на който работи фюжъна, за да мога да пусна оплакване към интернет доставчика ми?
Със сигурност ти трябва api.iptv.bulsat.com може да го пингнеш и да му видиш IP-то, при мен резолира на 185.4.83.200.
Освен това видео потоците на каналите минават през load balancer lb-m.iptv.bulsat.com 185.4.83.201, който балансира и препраща заявките към други сървъри например в София пренасочва към edge-sf-1.iptv.bulsat.com. Трябва да видиш дали при теб е така.