Публикации: 2,022
Теми: 130
Член от: Oct 2015
От Movian ще да е. И той като Kodi има различни "кожи".
Публикации: 32
Теми: 0
Член от: Mar 2016
Да,но има само една кожа и това не е тя.
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
(24-09-2018, 22:07)chitalov написа: Да,но има само една кожа и това не е тя.
Вчера получих подобен отговор от разпространителят на Mitsubishi за България. Закарах му кола за обслужване (смяна на маслото на двигателя и скоростната кутия) той я гледа, извика и други наблюдатели и накрая ми казаха, такива коли няма
В България, били не знам си какви и не предлагали модела който съм му закарал. Обясних му, че колата е внесена от САЩ и за това е с голям двигател 6 цилиндъра и автоматична скоростна кутия, модела е 2018 и съм я купил от търг като кола която не подлежи на ремонт там защото е била наводнена в склада да дилъра който мия продаде, в САЩ е годна да отиде единствено в скрап за метали и във фактурата от покупката пише, че гаранцията от производителя 100 000 мили или 10 години е анулирана и не подлежи на регистрация там. В България няма закони които да уточняват, че наводнен автомобил е за бракуване, отне ми седмица за да се разберем с митницата, че митото е дължимо върху цената от фактурата за покупка от търга и документите на застрахователят там, а не върху тази която е в каталозите им за нови автомобили.
Така, че нормално да не вярвате когато не сте виждали.
Публикации: 7
Теми: 1
Член от: Sep 2018
За сега нямам късмет. Явно ще трябва да ползвам портативното си телевизорче за монитор. Той поне е 7". Но ми се искаше да ползвам монитора с тъчскрийн.
Ще пиша пак и ще постна някоя снимка с крайния резултат.
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017