(28-10-2016, 00:28)Sei4etosei4eto написа: В map_to_hts.py на map_all адресът е api/service/mapper/start. А на raspberry pi в папката tv headend /config има папка която се казва service_mapper. Дали има а значение, че на едното място е с / а на другото с _ ? За едно и също нещо ли става на въпрос?
При мен издаде същото съобщение. Но нещата май са наполовина свършени. За съжаление не ми вади каналите в Libreeleca, но генерираните m3u файлове, като кликна на стрелките най-вляво на страницата, се отварят в плейър и може да се гледа канала. Прекъсва от време на време, но и аз ще изчакам 2-3 дена да видя какво става.
(28-10-2016, 00:58)tubehead написа: 1. Инсталираш python 2.7 (отмяташ добави към PATH за улеснение после)
2. Копираш "request" и "simplejson" директориите от kodi\addons в директорията на плъгин-на (където се намира скрипта)
3. променях първия ред от скирпта на "#!/" (това честно казано не съм убеден че е нужно, но не съм пипал какъвто и да е код от десетина години и нямам време да се запознавам със синтаксиса на питон...та може и да не е просто коментар
4. Пускаш скрипта с правилните аргументи (виж няколко поста назад) и би трябвало да си готов (мапването отнема доста време)
Разбира се преди да започнеш следва kodi и tvheadend да са активирани....
Не гарантирам че резултата ще е успешен
Каква ти е командата за т.4?