Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torent-TV XBMC
#11
(30-05-2016, 00:03)ZZlatev написа: Кажи с кво устройство се опитваш да подкараш Engine-a. Не виждам как можем да ти помогнем иначе.

Raspberry Pi2 с openelec.
Отговори
#12
Аз когато използвах openELEC-a не можех да го подкарам. Виж тук
https://twistedlinux.wordpress.com/2016/...erry-pi-2/
Отговори
#13
Плей листа на Tottent.ru е същият като този който струва 1$ на месец от http://iptv.slynet.pw/ и не е торент, според мен вторият варият е по-приемлив и неангажиращ, но избора е изцяло ваш.
Отговори
#14
Не те ангажира с ACE Engine-a. Добър вариант е. Мерси.
Отговори
#15
Само да попитам ,дали някой е ползвал платеното TS-Proxy на Torent-TV?Струва ми се по-лесно и удобно за конфигурация от ValdikSS/aceproxy и Acestream proxy(bridge) от тази тема.
Отговори
#16
Явно никой не го е ползвал.
Тогава някой пробвал ли е да си плаща за ВИП акаунт?Как въобще става плащането по тези руски сайтове?Пробвах да плащам с три вида карти и нестава.Отворих акаунт в Yandex Money,но и там не ми позволява да заредя портфейла със същите кари.Искаш да им платиш пък неможе.Молая ако някой е плащал да сподели как става.
Благодаря предварително.
Отговори
#17
Какво ще получите повече като си платите ?
Отговори
#18
Искам да видя дали има разлика в броя "сиидърите" и дали дават достъп до повече канали. Много често ми се случва каналите да не тръгват, защото няма сиидъри. Все пак е 2 рубли на ден VIP акаунта,което прави около 2лв на месец Smile

П.П.:Проблемът е друг обаче! Как да си захраня акаунта???
Отговори
#19
Листата дето я дърпаш от проксито на Владкис е точно VIP . Плащането е мега сложо защото са ги баннали от всички големи системи за онлайн разплащания заради пиратските канали. Отделно от това има рестрикции към Руската федерация от цяла Европа и таксата която ще платиш за евентуален превод е колкото 3 години абонамента заради огромната разлика между курса на рублата спрямо еврото и долара. Разлика в сйдърите няма и няма и как да има щом листата е VIP. Ако аз ти кача канал случайно намерен във нета от някое пробито прокси и след 3 дена това прокси падне кой ще ти раздава канала ?
Отговори
#20
В крайна сметка вкарах 5лв на Cash Terminal в акаунта ми в Webmoney. По техния курс бяха 2.43€,които ги обмених за 161 рубли.След това направих плащане за 160 рубли и активирах "VIP status" и "TS-Proxy". Плейлистата е същата, като в primoyka, няма разлика от към сиидъри. Единственото нещо е че веднага ти дава собствен линк към нея в самия акаунт. Проксито също е удобно. Дава ти възможност за гледане през различни плеъри и устройства и няма проблем с буфериране,като не ти се налага да имаш включено локално прокси и Acestream Engine.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Kodi 19: Грешка-dependency xbmc python 2.1.0 could not be satisfied i_deni 22 13,473 30-10-2023, 20:55
Последна публикация: irongrip
  Грешка: рестартирай XBMC Maverick 10 11,715 02-03-2017, 15:02
Последна публикация: ZZlatev

Отваряне на: