Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torent-TV XBMC
#1
http://torrent-tv.ru/viewing_on_xbmc.php


Някой използва ли тази добавка? Чрез Acestream Engine-a се гледат доста телевизии с добро качество. Има акаунти в гугъл, които ти позволяват да гледаш това, което си е платил юзъра. Аз гледам BTSport 1,2 HD и sky sports UK 1 HD. Без да забива, без да насича.  Една от любимите ми добавки.
Отговори
#2
Да, аз я използвам и е супер Smile
Отговори
#3
Използваш ли определен акаунт, за да гледаш каквото искаш или "анонимен" и каквото има.
Създали са нещо невероятно!
Отговори
#4
(19-05-2016, 21:39)ZZlatev написа: Използваш ли определен акаунт, за да гледаш каквото искаш или "анонимен" и каквото има.  
Създали са нещо невероятно!

Използвам си мой акаунт, но не е ВИП.
Някои канали не се виждат през кодито, за разлика от сайта и забелязах, че това са точно българските бнт,бтв и т.н. Наистина е супер идеята и ще е доста добре ако се развие с още канали..  Smile
Отговори
#5
http://torrent-telik.com/mobile.php

Пробвайте този Torrent stream.
Smile
Отговори
#6
Ползвах го докато работеше Pluxus. Пробвах да се справя с Acestream Engine-a, но без успех. Ако някой от вас помогне ще съм благодарен.
Отговори
#7
Кажи с кво устройство се опитваш да подкараш Engine-a. Не виждам как можем да ти помогнем иначе.
Отговори
#8
Нещо не мога да инсталирам добавката на андроид устройство в Коди. Инсталирам - script.torrent-tv.ru_full_1.5.3 и ми дава грешка - failed to install add-on from zip file. Имам го инсталирано на Linux и си работи, но не мога да го инсталирам на другото устройство. Някакви идеи?
Като се опитвам да го "ъпдейтна" на устройството на което е инсталирано пак ми дава същата грешка. script.module.beautifulsoup си е инсталиран.
Отговори
#9
(09-06-2016, 01:41)ZZlatev написа: Нещо не мога да инсталирам добавката на андроид устройство в Коди. Инсталирам - script.torrent-tv.ru_full_1.5.3 и ми дава грешка - failed to install add-on from zip file.  Имам го инсталирано на Linux и си работи, но не мога да го инсталирам на другото устройство. Някакви идеи?
Като се опитвам да го "ъпдейтна" на устройството на което е инсталирано пак ми дава същата грешка. script.module.beautifulsoup си е инсталиранЗ
Здравей колега!
Няма смисъл да се мъчиш и да инсталираш добавката по инструкцията от сайта им.Качи си добаваката "Addon Instaler".Като я отвориш отиваш на търсене по име/автор  и пишеш "torrent".Веднага ти излиза Torrent-TV XBMC след,което само с един клик си я инсталирал.
Успех и приятно гледане. Smile

П.П:Описание как да свалиш Addon Installer
Отговори
#10
Имам го addon installer-а, но и при него ми даваше грешка. Просто сложих друга версия и тръгна.
Anex, благодарности!
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Kodi 19: Грешка-dependency xbmc python 2.1.0 could not be satisfied i_deni 22 14,054 30-10-2023, 20:55
Последна публикация: irongrip
  Грешка: рестартирай XBMC Maverick 10 11,883 02-03-2017, 15:02
Последна публикация: ZZlatev

Отваряне на: